Sum Architecten

Vanaf vandaag heten wij SUM Architecten

Naar nieuwsoverzicht

Vanmorgen hebben wij met een klein feestje onze nieuwe naam officieel onthuld. 

SUM Architecten is het geworden en wat voelt het goed!

 

Sinds onze reis naar Hamburg in november vorig jaar, zijn wij - tussen de werkzaamheden door- bezig geweest met opnieuw formuleren van onze koers, onze missie en visie. Na de bedrijfsovername van Buro van der Goes door Tymon Ros in 2014, was het goed om als nieuw team samen te bepalen waar je voor staat én waar je naar toe gaat. 

 

Deze nieuwe koers samen met het nieuwe elan van onze organisatie vroeg ook om een nieuwe naam. In onze eerste nieuwsbrief is meer te lezen over de naamswijziging. 

 

Wij gaan snel weer aan de slag en zien u graag weer bij ons op kantoor in HilverSUM!

 

SUM Architecten

 

PS: Zie hieronder het officiële persbericht 

PERSBERICHT 

 

HILVERSUM – Na 35 jaar verandert Buro van der Goes haar naam in SUM Architecten. Het architectenbureau, gevestigd aan de Utrechtseweg 8a in Hilversum, wisselde in 2014 van eigenaar. Hiermee werd een nieuw tijdperk ingeslagen en nu is het tijd geworden voor een nieuwe naam.
De naam SUM staat voor een optelsom van zaken, die volgens het bureau nodig is om een goed gebouw te realiseren. Deze zaken zijn een onderscheidend ontwerp, een optimaal proces en bouwkundige kwaliteit.

 

Commercieel vastgoed en woningbouw

SUM Architecten is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van commercieel vastgoed en woningbouw. De opdrachtgevers zijn hoofdzakelijk beleggers en eigenaren (waaronder: Wereldhave, Dela Vastgoed, Unibail Rodamco, Redevco, Ahold, Syntrus Achmea, ASR). Bekende actuele projecten zijn o.a. Winkelcentrum Kerkelanden in Hilversum, De Hofpassage in Enschede en Winkelcentrum Presikhaaf in Arnhem.

 

Achtergrond naamsverandering

Sinds architect/directeur Tymon Ros het bedrijf kocht in 2014, bouwt hij samen met een team van 12 architecten en bouwkundigen, aan een bureau dat staat voor hoge kwaliteit, onderscheidende ontwerpen en een maximaal resultaat voor eigenaren en gebruikers. Door Tymon zijn internationale ontwerp ervaring in commercieel vastgoed, veranderde ook de stijl van ontwerpen van het bureau. Hij heeft zijn ervaring opgedaan bij Stir Architects/voorheen Altoon + Porter Architects, AM RED en Oever Zaaijer. In die periode heeft hij onder andere meegewerkt aan de projecten Hoog Catharijne Utrecht en Central World Plaza Bangkok.

 

Missie en Visie

Het bureau heeft als missie: maximaal resultaat voor eigenaren en gebruikers. Zij gelooft dat in een steeds sneller veranderende samenleving, de rol van architect essentieel is om betekenis te geven aan gebouwen en omgeving.

 

Ambitieus

Het bureau heeft al een aantal NRW jaarprijzen mogen ontvangen (Nederlandse Raad Winkelcentra). Doel is om deze belangrijke prijs binnen het winkelvastgoed, binnen nu en 2 jaar wederom op haar naam te schrijven. Voor meer informatie kunt u kijken op de website www.sumarchitecten.nl.
 

________________________________________
Einde persbericht
Noot voor de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Angela Oostveen, Bureaumanager 035 - 623 24 25 en 06 - 53 932 987 angela@sumarchitecten.nl