Sum Architecten

H.J. van Heekplein

Winkelcentra

Terug naar overzicht

Projectafbeeldingen

1185_170417_drie panden op een rij SUM Architecten
SUM Architecten
SUM Architecten
SUM Architecten
SUM Architecten
SUM Architecten
SUM Architecten

In opdracht van Redevco hebben wij een ontwerp gemaakt voor de nieuwe voorzijde van de Jack and Jones aan het van Heekplein in Enschede. Door dit ontwerp voldoet het pand weer aan de eisen van deze tijd.

 

Het ontwerp heeft in hoofdlijn een verwantschap met de eveneens door ons ontworpen Hofpassage. het is een groots portaal in een lichte zandkleur. De invulling en materialisering in baksteen sluit aan bij de kleinere schaal van het pand zelf.

De pui sluit aan op de huisstijl van huurder Jack and Jones.

Projectdetails

  • Typologie:Winkelcentrum
  • Locatie:Enschede
  • Jaar:2016
  • Programma:500 m2 Winkel
  • Opdrachtgever:Redevco Nederland B.V.
  • Team:Jasper Druijven, Boaz van der Wal
  • Partners:Barten Groep
  • Categorie├źn:Winkelcentra