Sum Architecten

Middenwaard

Winkelcentra

Terug naar overzicht

Projectafbeeldingen

1223_20190601_Middenwaard_037-9677.jpg Wereldhave
1223_20190601_Middenwaard_043-9731.jpg Wereldhave

In het midden van winkelcentrum Middenwaard hebben wij in opdracht van Wereldhave een nieuw binnenplein gemaakt en een icoon geplaatst.

 

Door een zeer uitgesproken en herkenbare horeca-unit te maken wordt de identiteit van deze plek versterkt. Door de unit los te houden van het dak versterkt het strijklicht de iconische waarde.

 

Ook de omliggende gevellijnen zijn opnieuw gepositioneerd. Door rondingen te introduceren in deze wanden, komt niet alleen de horeca unit aan het nieuwe binnenplein te liggen maar maak ook de Hema onderdeel uit van deze ruimte.

 

De functies aan het plein maken het tot de perfecte plek om af te spreken of langer te verblijven. Deze ingreep definieert tevens het ambitieniveau dat geleidelijk in het hele winkelcentrum uitgerold moet worden.

Projectdetails

  • Locatie:Heerhugowaard
  • Jaar:2019
  • Opdrachtgever:Wereldhave
  • Partners:
  • Categorie├źn:Winkelcentra