Sum Architecten

Presikhaaf

Winkelcentra

Terug naar overzicht

Projectafbeeldingen

1187_160606_04 SUM Architecten
1187_160606_03 SUM Architecten
1187_160606_01 SUM Architecten
1187_vogelvlucht_01.jpg

Samen met Wereldhave en NEOO zijn wij een toekomstbestendige herontwikkeling aan het ontwerpen voor Winkelcentrum Presikhaaf in Arnhem. 

 

In deze herontwikkeling staat een compact winkelcentrum met nieuwe gevels en entrees centraal.Het centrum wordt zo herontworpen, dat de kracht van het oorspronkelijke ontwerp weer zichtbaar wordt. 

 

De nieuwbouw wordt in lijn ontworpen met de renovatie en biedt plaats om de branchering te optimaliseren. Een strategische aanpassing van doorgangen en bouwmassa’s zorgt voor een verbetering van de uitstraling en voor een betere doorstroom door het winkelcentrum.

 

 

Projectdetails

  • Typologie:Winkelcentrum
  • Locatie:Arnhem
  • Jaar:2016
  • Programma:ca. 30000 m2 winkels, ca. 4000 m2 passage en overdekt plein
  • Opdrachtgever:Wereldhave
  • Team:Tymon Ros, Jasper Druijven
  • Partners:Neoo BV shaping developments
  • Categorie├źn:Winkelcentra