Sum Architecten

Expertise

"Onze expertise: Winkelcentra en woningen ontwerpen en realiseren. "

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen én realiseren van inspirende leefomgevingen waar gewinkeld en gewoond wordt. Wij zijn in staat om complexe ontwerpopgaven doeltreffend en efficiënt tot een succesvol eind te brengen. Ons onderscheidend vermogen zit hem in de combinatie van onze vakkennis, kunde en werkwijze.

 

Onze projecten, opdrachtgevers en samenwerkingspartners zijn onze beste referenties. Voor ons digitale portfolio klik hier.  Een aantal projecten staan ook op deze site en onze opdrachtgevers vertellen u hiernaast hoe zij het ervaren hebben om met ons te werken. 

 

Wij doen er alles aan om onze naam hoog te houden, heeft u een vraag of opmerking neem dan contact met ons op via 035 - 6 23 24 25 of info@burovandergoes.nl 

 

 

Trots zijn wij ook op de onderstaande prijzen en nominaties:

 

NRW jaarprijzen:
1991 - De Markthof, Hoofddorp
1996 - 't Loo, Heiloo
2004 - Piazza center, Gorinchem

NRW nominaties:
1992 - De Ridderhof, Ridderkerk
1992 - De Jorishof, Ridderkerk
1994 - Westwijk, Amstelveen
1997 - De Terp, Rijswijk
2004 - De Vlashoeck, Bergschenhoek
2007 - De Hovel, Goirle
2009 - Drielanden, Harderwijk

Overige
1992 - ISCW-award

1992 - FGH Vastgoedprijs.

2015 - Amstelveense Architectuurprijs

2015 - BTTV Trofee

 

Kennis: 

De kennis is gewaarborgd door talentvolle en ervaren werknemers. Naast gedegen bouwkundige kennis, hebben wij kennis van conceptontwikkeling, regelgeving en bouwkosten. Dit zorgt ervoor dat wij processen kunnen initiëren en stroomlijnen. Zodoende worden projecten ook daadwerkelijk gerealiseerd.  Ons trackrecord op het gebied van retail, woningbouw en zorg getuigt van de kennis op elk van deze vakgebieden.

Kunde:

Onze lange historie zorgt voor de benodigde kunde in de ontwerp- en uitvoeringsfase. Wij zijn meegegroeid met de ontwikkelingen in de markt en hebben alle competenties binnen ons vaste team. Door middel van handschetsen, interactieve (3D) presentaties en BIM modellen communiceren wij met alle betrokkenen in het ontwerpproces. Daarnaast zijn er een aantal professionals en bedrijven die projectspecifiek aanschuiven om tot optimale resultaten te komen.

 

Netwerk: 

Onze werkwijze wordt gekenmerkt door kennisdeling en samenwerking. Wij vergaren en delen kennis en zetten dit in ter optimalisatie van het ontwerp. Door ons netwerk kunnen wij als spin in het web functioneren. Niet alleen naar de uitvoering toe maar zeer zeker ook in de initiatiefase. Wij acteren proactief binnen ons netwerk en zoeken zowel uit eigen initiatief als met anderen naar de best mogelijke partijen om een project voor elkaar te krijgen.

Hiernaast specificeren wij wat wij voor u (als eigenaar, gemeente, ontwikkelaar of .....) kunnen betekenen.